Budapest, Mimóza domb, Városliget, 1148 Magyarország

Pilótáink

Pilótáink

Gázballonunk tapasztalt legénysége gondoskodik arról, hogy minden repülés a lehető legbiztonságosabb körülmények között történjen. Minden pilótánk tapasztalt, hivatásos szakképesítéssel ellátott pilóta, így utasaink biztosak lehetnek benne, hogy páratlan élményüket kiváló szakértelemmel biztosítjuk.

Nagy Balázs

“Gyerekkorom óta a hőlégballonozás világában élek, szüleim szintén pilóták több évtizedes tapasztalattal. Legszívesebben minden időmet a levegőben tölteném, ahol megszűnik a világ, megáll az idő, elszállnak a gondok és az ember csak a pillanatra koncentrál. Szeretném ezt a megmagyarázhatatlan és páratlan érzést mindenkivel megosztani. A landolás és a már alig várt újbóli felszállás között eltelt időben a Ballooning4YOU ügyvezetésével foglalkozom.”

Mottóm: „A lehetetlen nem tény, hanem vélemény.” /Muhammad Ali/

Garab Olivér

Bár még csak 27 éves vagyok, a ballonozás már legalább 12 éve van jelen az életemben. Szerencsésnek érzem magam, mert már fiatalon megtaláltam azt, ami egész életemben elkísérhet: ez nem csak szimplán munka, ez szenvedély és szerelem. Ezt követően, talán senkit nem lep, ha azt mondom, a BalloonFly pilótájaként egyik célom, hogy megismertessem minden utasunkkal azt a szabadságot, amit a repülés nyújtani tud.

Légy egy
felejthetetlen élmény részese!

© 2024 – Ballonkilátó Zrt.